top of page

Els meravellosos tes de Pukka

Viure una vida sana i equilibrada és molt complicat en l’actualitat: estrès, sedentarisme, mals hàbits alimentaris … Per això, incorporar plantes naturals a la nostra dieta és una opció que hauries de tenir en compte.


La companyia Pukka Herbs va ser fundada a Anglaterra el 2001, actualment és una marca que ofereix un ampli catàleg d’infusions ayurvèdiques que procedeixen de plantes totalment naturals. A més, ‘Pukka’ en hindú significa autèntic i sincer.


Aquesta marca representa tes de qualitat en qualitat orgànica. S’utilitzen les millors herbes i fruites de tot el món, que desenvolupen la seva meravellós sabor, glop a glop. Les plantes utilitzades són d’Agricultura Orgànica. Els tes d’herbes no contenen sabors artificials afegits.


Aquestes delicioses infusions tenen beneficis per a la salut i t’ajuden a trobar l’harmonia i l’equilibri.


Els tes de Pukka poden dividir-se en cinc famílies, totes elles representades pels millors sabors, les propietats de les plantes medicinals i el benestar que atorga la qualitat d’aquest tipus d’infusions. Pots descobrir i provar cadascuna d’elles a La Botiga Ecològica.

19 visualizaciones0 comentarios
bottom of page