7 maneres d'utilitzar l'oli de coco

Si encara no has provat l’oli de coco, no saps les quantitat de beneficis que et perds. El coco és una fruita tropical deliciosa de la qual s’aprofita pràcticament tot. A causa de les seves nombroses propietats terapèutiques i positives per a la salut, està considerat com un super aliment i està cobrant cada vegada més importància en el món occidental.


Avui, parlem d’un dels principals usos del coco i els seus beneficis: l’oli de coco.


Què és l’Oli de coco?


L’oli de coco o mantega de coco, com li diuen també, és una substància greix extret de premsar la polpa del coco.



El seu contingut és prop de l’90% de greixos saturats. És resistent a l’oxidació i és molt usat en cosmètica i cuina.


Els diferents usos que li podem donar a l’oli de coco



1. Oli de coco per als cabells



L’oli de coco és ideal per hidratar i enfortir el cabell. Gràcies a les vitamines i minerals continguts, el cabell es nodreix i té una brillantor sa. L’oli de coco bio per al cabell és un producte natural sense substàncies artificials o de producció industrial i pot utilitzar-se a llarg termini.



2. Oli de coco per a la pell



L’experiència ha demostrat que l’oli de coco és idoni per a una protecció natural i per a la cura regular de la nostra pell: ja que l’oli de coco en qualitat ecològica és un producte completament natural, sense perfums ni altres additius industrials nocius. Per aquesta raó, amb els seus ingredients naturals, és un producte cosmètic que contribueix a el benestar de la pell.



3. Oli de coco per a la cara



Moltes persones pateixen de pell greixosa i porosa que tendeix a les impureses. L’oli de coco pot actuar contra les impureses de la pell i barbs. Això es deu sobretot a el gran percentatge d’àcid làuric natural contingut en l’oli de coco. S’ha demostrat científicament en moltes ocasions que l’àcid làuric és una substància efectiva i natural contra els virus, bacteris i fongs.



4. Oli de coco per dents brillants i sans



Per dents bonics i blancs, la medicina ayurvèdica recomana «rentades amb oli» amb oli de coco pur per tenir unes dents blanques i unes genives sanes. Per a això, introdueix una cullerada d’oli de coco a la boca, distribueix-la en forma d’esbandida per les dents durant uns minuts i, a continuació, esculpeix-la. L’oli uneix els gèrmens i substàncies nocives i, a més, proporciona un blanc brillant a les dents



5. Oli de coco per cremar greix abdominal



Pot sonar a remei màgic, però no, un dels usos més estesos de l’oli de coco es basa en l’estupenda combinació d’àcids que posseeix, el que el fa ideal per incentivar canvis en el metabolisme. Diversos estudis demostren que el seu ús dins de la dieta ajuda a cremar greix acumulat principalment a la zona abdominal, una zona bastant difícil a l’hora d’aprimar i en la qual qualsevol ajuda és poca si necessitem cremar greix.



6. Oli de coco per a les cicatrius



Després d’una contusió, ferida o cremada, les qualitats naturals de l’oli de coco actuen de forma molt eficaç. Primer proporcionen un alleujament simptomàtic immediat, hidrata la zona i no permet que la cremada quedi exposada al crear una barrera protectora i gràcies als minerals que conté ajuda a cicatritzar i regenerar el teixit danyat.



7. Oli per massatges



Simple però efectiu, la seva textura i la seva aroma són molt agradables per donar massatges, a més aporta una factor afegit hidratant la pell.



Aquests són alguns de tots els beneficis que té l’oli de coco, no esperis més i adquireix-ho a la nostra botiga ecològica!

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo