top of page

3 regals de cosmètica natural per aquestes festes

Us deixem algunes idees per regalar aquestes festes que trobareu a La Botiga Ecològica.


1. Mádara: la cosmètica natural de Mádara és un referent a nivell mundial, i Mádara és coneguda com el luxe de la cosmètica natural arreu del món. Us proposem un dels seus kits de dos productes com el "Smart Glow", que és perfecte per tot tipus de pells, i inclou el producte Smart Anti-pollution Charcoal, una mascareta facial increible, que purifica els porus i les imperfeccions ocasionades per la contaminació, i el Radiant Energy Facial Oil, un oil que inclou 9 tipus d'olis i que ens ajuda a hidratar la pell i fer-la brillar en el dia a dia.
2. Esential'Mist d'Esential'aroms: un bon regal per a petits i grans pot ser aquest humidificador amb 7 colors de llum led i que inclou un oli. Es tracta d'un humidificador d'aromateràpia amb cromoteràpia, que utilitza ones ultrasòniques per a vaporitzar l'aigua juntament amb l'oli essencial que escollim per a cada moment. Serveix com a decoració i alhora té una funció pràctica.

3. Mon Aroma: la cosmètica natural de Mon Aroma, creada per l'Esther i feta amb ingredients naturals, és un regal que moltes pells agrairan. Pots combinar una crema facial amb el seu Gua Sha Love Yourself, un detall únic de quars rosa amb propietats a nivell físic i emocional.63 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page