top of page
17895819580553159.jpg

Nosaltres

La botiga ecològica és l´herbolari de tota la vida, renovat!


Herbolari fundat al 1972 pels meus avis: Teresa i Salvador amb el nom d’Herboristeria Teresa i estava situat al c/Mercat nº3 de Sant Andreu, Barcelona.


Cap allà el 1979, les meves manetes ja experimentaven amb l´espígol, la til.la, o el tant desitjat (per a mi) sucre morè! Amb 3 anyets ja feia de botiguera darrera el mostrador, enfilada dalt els calaixos que em preparava l´avi per poder treure el caperronet per sobre el taulell.


Amb uns quants anys més i sense calaixos, al 2003 la botiga és va traslladar al c/ Mercat nº4, amb el nom de La botiga ecològica, ampliant el negoci amb la meva tieta Maribel, que ja feia molts anys que ajudava a l´àvia, i ves per on, ara era jo qui l´ajudava a ella!


Amb el temps la botiga és va quedar petita i a finals de març del 2016 vam tenir l’oportunitat de fer un darrer trasllat carregat de sentiment, emoció i molta il.lusió, al c/ Gran de Sant Andreu nº242. A casa!!!

 

La casa que va construir el meu rebesavi, arribat del poble (Seva), amb molt d’esforç. Va construir la casa i sota la sastreria, vestint a mig Sant Andreu!


Amb els anys va passar al meu besavi, i posteriorment a l'avi . Després d' uns anys d´inactivitat familiar.... ara sóc jo qui segueixo amb el negoci de l´àvia a l´antiga sastreria del rebesavi.


Els racons, el terra, el sostre,... les parets (encara que arreglades i pintades) segueixen guardant l´essència de casa. Aquestes mateixes parets que ara ressegueix el meu fill amb les seves manetes, són les mateixes que resseguien les del meu pare de petit, tot jugant entre teles i tisores del seu avi i pare, ara ja fa uns quants anys!


Així que com podreu apreciar, és un projecte carregat d´energia i sentiment.

Viky

la-botiga-ecologica-sant-andreu.png
bottom of page